Etkili ve hassas tıraş deneyimini sunan akıllı tıraş makineleri

Yayın tarihi: 28 Kasım 2019 Perşembe 9:25 am - Güncelleme: 28 Kasım 2019 Perşembe 9:35 am

Braun’un kusursuz bir temiz tıraşlı görünümü seçen erkekler için tasarlanmış en uygun akıllı tıraş makinesi, portfolyosuna eklediği yeni 8 ve 9 serisi ile kişisel bakım rutininizi kolaylaştırıyor.

Braun, en üst düzey tıraş performansı arayan mükemmeliyetçi erkekler için yeni 8 ve 9 Serisi akıllı tıraş makinelerini kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Kişisel bakım keyfini Braun ile çıkarın!

Braun Seri 9; tek bir dokunuşla size kusursuz bir tıraş deneyimi yaşatmak ve dünyanın en verimli tıraş makinesi olmak için tasarlandı. Yeni Braun Seri 8 ise en zorlu alanlarda bile cilde hassas bir yakınlık ve benzersiz bir performans sağlamak için akıllıca tasarlandı.

Braun Seri 8

Braun’un en iyi teknolojiye sahip yeni akıllı tıraş makineleri Seri 8 & 9 kaç kere, hangi aralıklarla ve ne kadar zamanda tıraş olduğunuzu anlıyor.

Dünya çapında ödül almış tasarımı ve yeni bildirim ekranı ise siz tıraş olurken sürekli veri toplayarak daha iyi bir performans için tavsiyelerde bulunuyor. Başlığı ne zaman temizlemeniz ve değiştirmeniz gerektiğini söylüyor. Ayrıca yeni bildirim ekranından şarjınızın ne kadar kaldığını da görebilirsiniz.

Braun, erkeklere ihtiyaç duydukları yerde daha fazla zaman sağlıyor

Daha büyük bir pile sahip olan 9 ve 8 serisi; diğer modellerine göre %20 daha uzun şarj ömrü ile 60 dakikalık etkileyici bir tıraş süresi; 5 dakikalık hızlı şarj fonksiyonu ile de en etkili tıraş deneyimini sunuyor.

SyncroSonic teknolojisi sayesinde ; dakikada 30.000 çapraz kesme hareketi ve 32 bit işlemcisi ile makinenin gücünü sakalınızın ihtiyacına ve yoğunluğuna göre otomatik olarak ayarlıyor. 

Islak ve kuru olarak kullanılabilen yeni 8 ve 9 Serisi tek bir cihaz ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılarken; önemli anlarınız için size daha çok vakit kalıyor.