Etiler’de büyük skandal! Sabıka kaydı olan vale ilanı verdiler

Yayın tarihi: 13 Ekim 2022 Perşembe 1:08 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe 1:32 pm

İstanbul Etiler’de bir restoran büyük bir skandala imza attı. Restoran, yeni vale alımı için verdiği iş ilanında başka restoranlarla yer sıkıntısı yaşadıkları için özellikle sabıka kaydı bulunan birini tercih edeceklerini açıkladı.

Etiler’deki bir restoranın verdiği skandal vale ilanı, sosyal medyada gündem oldu. Restoranın ilanında, “Sokak aralarına park ettiğimiz için diğer mekan valeleriyle yer kapma kavgası yaşıyoruz. Bizim aradığımız gözü kara, kavga etmeye çekinmeyecek cesur 2 vale. Sabıkalı olması tercih sebebi” ifadelerine yer verildi. İstanbul’da araç parkı sorunu giderek büyüyen bir sorun haline geliyor. Etiler’deki bir restoranın verdiği ilan ise İstanbul’daki park sorununu bir kez daha gündeme getirdi.

İBB Etiler Polis Okulu arazisindeki inşaatın ruhsatını iptal etti

İLANLARI TARTIŞMA YARATTI

Bir restoranın, çevresindeki diğer mekanların elemanlarıyla kavga ettirmek için iş ilanı açması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

“SABIKALI OLMASI TERCİH SEBEBİ”

Restoranın ilanında, “15:00-01.00 saatleri arasında çalışacak vale arıyoruz. Sokak aralarına park ettiğimiz için diğer mekan valeleriyle yer kapma kavgası yaşıyoruz. Bizim aradığımız gözü kara, kavga etmeye çekinmeyecek cesur 2 vale. Sabıkalı olması tercih sebebi” ifadelerine yer verildi.

İşte o ilan :

Beşiktaş’ta kendilerini uyaran güvenlik görevlisini dövdüler