Ethereum tekrardan düşüşe geçti

Yayın tarihi: 27 Haziran 2021 Pazar 7:00 am - Güncelleme: 26 Haziran 2021 Cumartesi 9:23 am

Son 1 aydır kripto para yatırımcılarının yüzü gülmüyor. Ardı ardına gelen olumsuz haberler sonrasında hem BTC, hem de altcoinlerde büyük düşüşler meydana geldi. Bu düşüşler bazı kripto paralarda yüzde 80’e kadar vardı.

Geçtiğimiz günlerde kripto para piyasasında ufak çaplı bir kriz yaşandı. BTC’nin 30 bin doların altına düşmesiyle birlikte piyasada bir endişe havası yaşandı. Neyse ki bu endişeli durum çok da uzun sürmedi ve ufak bir toparlanma yaşandı.

Ethereum

Bitcoin’in kan kaybettiği dakikalarda Ethereum da 2000 doların altına düştü. Fakat günün ilerleyen saatlerinde hem BTC, hem de ETH toparlanarak destek noktalarının üzerlerine çıkmayı başardılar. Yine de ETH için bu durum çok uzun soluklu olmadı.

ETH tekrardan 2000 doların altına düştü ve yatırımcılarının moralini bozdu. Bilindiği üzere Temmuz ayında ETH için önemli bir güncelleme yayınlanacak. Yayınlanan bu güncellemeden sonra piyasada nasıl bir değişim yaşanacağını kimse tahmin edemiyor.

Unutmadan. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha doğru olacaktır.

Asus ZenBook Pro Duo 15 OLED: Geleceği Günümüze Getiren PC