Ethereum çakıldı! Peki bu bir fırsatı mı?

Yayın tarihi: 25 Şubat 2021 Perşembe 7:30 am - Güncelleme: 24 Şubat 2021 Çarşamba 11:45 am

Kripto paralarda yapılan düzeltme işlemi özellikle Ethereum’ın sert bir şekilde düşmesine neden oldu. Peki bu seviyeden Ethereum almak mantıklı mı? İşte yanıtı.

Şu sıralar pek çok kişi kripto paralara sarmış durumda. Peki kripto para yatırımları gerçekten de karlı bir iş mi? Şunu inkar edemeyiz. 2 – 3 yıl önceden kripto para işine girenler ve yatırımlarını uzun vadeli değerlendirenler x5 hatta x10 paralar kazandılar. Fakat gelinen mevcut noktada kripto paraların bundan sonra da aynı getiriyi kazandırıp, kazandırmayacağı önemli bir soru işareti.

Bu haftanın hemen başında kripto paralarla ilgili bazı düzenlemeler yapıldı. Nijerya’da kripto para alımı yasaklanırken, bu alımlara vergi getirildi. Hali hazırda nüfusa oranla en çok kripto para yatırımı yapan ülke olan Nijerya’da halk sokaklara döküldü.

Ayrıca Amerika ve dünyanın diğer önde gelen ülkeleri de kripto paralarla ilgili keskin açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar sonrasında tüm piyasa kırmızı bir renge büründü.

Ethereum

Piyasa geneline baktığımızda en çok kaybettiren kripto paralardan birisi de Ethereum’du. En büyük altcoin ünvanına sahip olan Ethereum’un bu düşüşü sürpriz olarak nitelendirildi.

Çok değil birkaç gün öncesinde 2040 dolar seviyesine yükselip rekor kıran ETH sadece birkaç gün içerisinde 1400 dolar seviyelerine geriledi. Genel kanı ETH’in kısa süre içerisinde tekrardan eski günlerine döneceği yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.

Kripto para borsasında kanlı Pazartesi