Ünlü analist 3 coinin yükselişe geçeceğine inanıyor

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 8 Ağustos 2021 Pazar 8:01 pm

Son birkaç gündür kripto paralarda muazzam bir yükseliş söz konusu. Bu yükselişi tetikleyen temel unsur ise Ethereum’da yapılan güncelleme diyebiliriz. Ethereum ağında gerçekleşen güncelleme sonrasında özellikle ETH fiyatında muazzam bir artış gerçekleşti.

Nitekim bu artış diğer coinleri de tetikledi. BTC’nin yukarı yönlü harekete geçmesiyle birlikte, kripto para piyasasının bütününde yeşil bir hareket başladı.

Peki bu durum ne kadar daha devam edecek? Açıkçası bunu kestirmek biraz güç. Fakat farklı analistlerin, önümüzdeki süreç ile ilgili farklı yorumları mevcut.

ETH ağında gerçekleşen güncelleme ile başlayan hareketin uzun soluklu olacağını düşünenlerin sayısı hayli fazla.

Ethereum

Ünlü bir analist içerisinde bulunduğumuz süreç boyunda özellikle 3 coinin yükselişe geçeceğine inanıyor. Bu coinlerin başında Cardano’nun dijital varlığı ADA geliyor. Diğerleri ise Tezos ve Avax.

ADA zaten uzun süredir güçlü bir duruş içerisindeydi. Fakat aynı şeyi Tezos ve Avax için söylemek mümkün olmayacaktır. Önümüzdeki süreçte bu coinlerin değer kazanıp kazanmayacağını göreceğiz.

Bu arada dip not olarak belirmemiz gerekiyor. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşlerinize göre planlamanız daha doğru olacaktır.

NASA Perseverance Mars aracı ilk verileri topluyor: Heyecan dorukta bekliyoruz