Ethereum 4 bin dolara dayandı

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2021 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 1:02 pm

Bitcoin’in ardından en büyük 2. kripto para olan Ethereum son birkaç gündür 4 bin dolar bandını zorluyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Son birkaç gündür kripto para piyasasında enteresan grafikler karşımıza çıktı. BTC’nin 55 bin ile 60 bin dolar arasında sıkışıp kalması diğer altcoinlerde de inişli çıkışlı bir sürecin başlangıcı oldu.

Bu süreçte DOGE Elon Musk’ın attığı tweetler ile yüzde 100’ün üzerinde bir çıkış yakaladı ve en büyük 4. kripto para olmayı başardı. Yok bir haftada başka bir çıkış yakalayan kripto para ise ETH oldu.

Nisan ayına kadar 2000 doların altında seyreden ETH 40 gün gibi kısa bir süre içerisinde değerini neredeyse ikiye katladı.

ETH geçtiğimiz hafta boyunca 4000 dolar sınırına kadar gelip geri döndü. Bir ara 3950 dolara kadar yükselen ETH yine 4000 dolar olamadı.

online alışveriş

Hali hazırda Temmuz ayında ETH için önemli bir güncelleme yayınlanacak. Genel kanı bu güncelleme ile birlikte ETH değerinin daha da yükselebileceği yönünde. Elbette kripto para piyasasında neyin ne olacağı çok da net değil.

Biz yine de dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz tamamen bilgi verme amaçlı olup yatırım tavsiyesi niteliğinde değildi. Kripto para piyasasındaki birimler çok dalgalı bir seyre sahip olduğu için yüksek meblağlarla bu piyasaya girmek büyük risk oluşturabilir.

Elon Musk kripto para yatırımcılarını uyardı