Ethereum 1 haftada yüzde 20 kayıp verdi

Yayın tarihi: 22 Haziran 2021 Salı 7:00 am - Güncelleme: 21 Haziran 2021 Pazartesi 3:21 pm

Kripto para denildiğinde akla gelen ilk coinlerden biri olan Ethereum kritik eşiğe yanaştı. ETH son 1 haftada yüzde 20 kayıp verdi. İşte detaylar.

Kripto para piyasasındaki düşüş devam ediyor. Aslında son günlerde kripto paralarla ilgili hayli olumlu söylemler duyuyoruz. Fakat bu bile yeni bir yükseliş trendinin startını veremedi. Sadece geçtiğimiz 1 haftada pek çok kripto para tekrardan yüzde 20 oranında değer kaybetti.

Kripto para piyasasını takip edenlerin de bildiği üzere Bitcoin’den sonraki en popüler para biriminin ETH olduğunu söyleyebiliriz. Ne yazık ki ETH de son günlerde büyük bir değer kaybı yaşıyor.

Ethereum

Çok değil, daha geçtiğimiz ay içerisinde 4000 dolar seviyesini aşan ve önemli bir rekora imza atan ETH kısa süre içerisinde 2000 doların altına düştü. 1800 dolardan geri dönen ve toparlanma sinyalleri veren ETH yine kritik eşiğe yani 2000 dolar seviyesine geri döndü.

Bu aşamadan sonra ne olacağını ise kimse bilmiyor. Yani ETH’de düşüş devam edecek mi yoksa yeni bir yükseliş trendi mi başlayacak şimdilik muamma. Bildiğimiz tek şey ise Ethereum’un son dönemde önemli kayıplar yaşadığı.

Dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiçbiri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırımlarınızı kendi bilgileriniz doğrultusunda yapmanızı tavsiye ederiz.

Akıllı telefon sektöründeki büyüme ciddi seviyelere ulaştı: Para harcayamayan telefon aldı