Eşyalarınızı güvenilir şekilde taşıyın

Yayın tarihi: 6 Eylül 2020 Pazar 2:27 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2020 Pazartesi 2:31 pm

Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda eşyaların cinsi, boyutu ve sayısına göre uygun ekipmanlar şehirlerarası nakliyat hizmeti veren firma uygulamalarıyla bu konuda güven veriyor. Müşterileriyle ilk andan itibaren bağını hiç koparmayan firma yetkilileri iş öncesi ve sırasında düzenli bilgilendirmeler yapıyorlar.

Personel kadrosu da uzman kişilerden oluşan firma hızlı bir iletişim ağıyla nakliyat hizmeti sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarına kısa sürede çözüm üretiyor. Müşterileriyle web adresi aracılığıyla iletişim kuran firmanın canı destek birimi de bulunuyor. Müşterilerin tüm soru ve sorunlarına 7/24 cevap verilen bu birim sayesinde yetkililer nakliyat işlemlerini daha kısa sürede sonlandırıyorlar.

Şehirlerarası Nakliyat Talebi

Firmanın kullanımı kolay ve anlaşılır web adresi bulunuyor. Buraya giriş yapan müşterilerin talep formunu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmaları gerekiyor. İletişim alanında olan bu formda yetkililer müşterilerden kişisel bilgilerinin yanı sıra iletişim bilgilerini de talep ediyorlar. Eksiksiz olarak gönderilen bu formlara firma personelleri sadece mesai saatlerinde dönüş yapıyorlar.

Yapılan ilk görüşmede müşterilerden genel bilgilendirmeler yapılırken bir sonraki görüşmelerde ise nakliyat bilgilendirmesi yapılıyor. Nakliyat taleplerine mesainin ilk dakikalarından itibaren dönüş yapıldığı firmada yetkililer dönüşleri talep sırasında göre yapıyorlar. Bu şekilde firma personelleri hiçbir müşterilerini mağdur etmiyorlar.

Şehirlerarası Nakliyat Nasıl Yapılıyor?

Firma personellerini farklı kategorilerden istihdam ediyor. Bu sayede yapılacak olan nakliyat işlemini hızlandıran firmada müşterilerle ilk olarak ofis çalışanları iletişim kuruyorlar. Ofis personelleri müşterilerden aldıkları adres ve diğer iletişim bilgileri doğrultusunda da diğer personellerini koordine ediyorlar.

Yapılan koordine çalışmalarının ardından ilk olarak adrese keşif ekibi ulaşıyor. Müşterilerle ortak karar verilen bir saatte müşteri adresine ulaşan bu personeller binanın kat sayısı, binanın konumu, eşya sayısı ve cinsi hakkında bilgi topluyorlar. Bu personellerin topladıkları bilgilere göre de adrese taşıma ekibi ulaşıyor. Uygun ekipman, araç ve asansör desteğiyle adrese ulaşan bu personeller işlemlere ilk olarak sökme ile başlıyorlar.

Sonrasında ise eşyaların titiz bir şekilde paketlemesini yapan personeller araca yükleme işini asansörlü veya asansör şekilde yapıyorlar. Uygun, geniş ve her ihtiyaca uygun araç seçeneklerine sahip olan firma personelleri yükledikleri eşyaların gidecekleri şehirde de yerleştirme işlemini yapıyorlar. Eşyaların en ufak zarar görmeden bir şehirden başka bir şehre taşındığı firmadan personeller monte ve çevre temizliği yapıp anahtar teslim parça eşya taşıma yapıyorlar

Şehirlerarası Nakliyat Ücreti

Firma web adresi üzerinden müşterilerine fiyat hesaplama motoru ile hizmet veriyor. Bu motorda istenilen bilgileri yerlerine doğru şekilde yazan müşteriler anlık olarak fiyat tablosuna ulaşabiliyorlar. Lojistik sektörünün en uygun fiyat tarifesine sahip olan firma müşterilerinin durumlarına göre ödeme kolaylığı da sağıyor.

Bazı özellikler çerçevesinde fiyatlarında değişiklikler olan firmada fiyatları etkileyen faktörler şu şekildedir;

  • Taşıma işleminin yapılacağı iki şehir arası uzaklık,
  • Asansör kullanımı
  • Eşya cinsi
  • Eşya sayısı

Ücret uygunluğu sayesinde müşterilerini oldukça memnun eden firma yetkilileri ortaya çıkması olası zararları önlemek için tüm eşyaları kapsayan sigortalı taşımacılık hizmeti veriyorlar.

Şehirlerarası Nakliyat Sigortalama

Her ne kadar firma personellerine güveniyor olsa da müşteri memnuniyeti ve işlemlerin sorunsuz geçmesi için tüm eşyaları değerlerinin çok üstünde sigorta yaptırıyor. İsteyen müşteriler bu sigortaya ait bedel ve diğer detaylar hakkında bilgi alabiliyorlar. Olası olumsuz durumlarda müşterileri kesinlikle anlaşma yapılan sigorta şirketleriyle muhatap etmeyen firma yetkilileri personelleri aracılığıyla gerekli işlemleri yürütüyorlar. Piyasanın en güvenilir sigorta şirketleriyle ortak çalışan firma kendisine ulaşan taleplere göre poliçe örneğini de müşterilerine veriyor.