Estetik için İrlanda’dan İstanbul’a gelen kadının şüpheli ölümü

Yayın tarihi: 13 Ekim 2023 Cuma 11:59 am - Güncelleme: 13 Ekim 2023 Cuma 11:59 am

İrlanda’dan İstanbul’a gelip estetik ameliyatı olan Annetta Barbara Rohder, 6 gün sonra kaldığı otelde fenalaştı. Rohder, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ameliyatı yapan doktor ve hastane hakkında soruşturma başlatıldı.

İrlanda uyruklu 62 yaşındaki Annetta Barbara Rohder, 2 Ekim’de Sultangazi’deki özel hastanede görev yapan doktor M.K.’ye yanak ve kollarını gerdirme işlemi yaptırdı. Doktor M.K.’nin yaptığı işlemlerden sonra oteline dönen Rohder, işlemlerden 6 gün sonra fenalaştı. Rohder önce M.K. ile görüştü ardından doktorun tavsiyesi ile ambulansla kaldığı otele yakın bir özel hastaneye götürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ambulansta kalbi duran Rohder, sağlık ekibinin kalp masajı yapmasıyla yeniden hayata döndü. Hastanede tedavi altına alınan Rohder yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından Rohder’in cenazesi kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Operasyonu gerçekleştiren doktor M.K. ve operasyonun gerçekleştiği özel hastane hakkında işlem başlatıldı.

Hastane ve doktor ise olayla ilgili açıklama yapmak istemedi.

Merdiven altı estetik mağdurları artıyor! Hastaneye yatışlar başladı