Eşofman çaldığı mağazanın önünden geçince yakalandı

Yayın tarihi: 29 Ekim 2021 Cuma 3:48 pm - Güncelleme: 29 Ekim 2021 Cuma 3:48 pm

Kocaeli’de mağazanın önünde sergilenen 2 eşofmanı çalan bir kadın, bir gün sonra ürünlerden birini giyip iş yerinin önünden geçince yakalandı. Mağaza sahibi kadına tokat attı, o anlar kameralara yansıdı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde mağazanın önündeki askıda sergilenen eşofman altlarına bakan kadın, beğendiği birini çantasına koydu. Kadın daha sonra mağazaya girerek etrafa bakıp yeniden dışarı çıktı. Tekrar askının yanına gelen kadın, bir eşofman altını daha çantasına koyup gitti. Komşularının uyarısı üzerine mağaza çalışanları güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince kadının eşofman altlarını çaldığını gördü.

Çalışanlar, bir gün sonra çaldığı eşofman altını giyerek mağazanın önünden geçen kadını tanıdı. Mağaza sahibi Hasret Bakır, kadının peşinden giderek, mağazanın önüne getirdi. Hasret Bakır kadına tepki göstererek, tokat attı. İhbar üzerine gelen polis, kadını polis merkezine götürdü. Hasret Bakır’ın şikayetini geri çekmesi üzerine kadın serbest bırakıldı.

Hasret Bakır olay günü içeride yemek yediklerini, hırsızlığı komşularının fark ederek kendilerine haber verdiğini belirterek, “Kendisini hafızama kazımıştım. Çaldığı eşofmanı giyerek mağazanın önünden geçince kendisini yakaladım. Çaldığı eşofmanı giymiş, kendisi farkında olmadığımızı sanıyordu. Tepki gösterdim” dedi.