Esnaflar, Erdoğan’a isyan ediyor

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2021 Pazartesi 7:34 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2021 Pazartesi 7:34 pm

Dükkanının camına “Namuslu bir şekilde battık” diyen İbrahim Odabaş’ın Erdoğan ve Bahçeli’ye verdiği yanıt sosyal medyada gündem olmuştu.  TELE1, Saray İttifakı’nın mağdur ettiği yurttaşların isyanını birleştirdi.

Odabaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helallik istemesine yanıt verdi. ANKA Haber Ajansı’na konuşan Odabaş, sanatçı Bergen’in seslendirdiği Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını söyleyerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız helallik istiyormuş. Ben ona asla hakkımı helal etmiyorum. Benim hayatımı altüst edip, helallik isteyen zihniyeti de zaten anlamış değilim” dedi.

“KIZIM ÇİKOLATANI DEVLET BAHÇELİ YEDİ”

Odabaş, Bahçeli’ye de seslenerek, şunları söyledi:

“Hani benim piskevitim, hani benim çikolatım. Evde çocuklar geçen televizyon reklamlarında çikolata reklamı izliyordu. Kızım döndü, ‘Baba hani benim çikolatım’ dedi. Dedim kızım çikolatını Devlet Bahçeli yedi. Sana kalmadı. Ona da hakkımı helal etmiyorum. Hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum. 1 yüzükle gelmiştiniz ülkenin başına, şimdi kaç tane yüzüğünüz var, ona da bilmiyorum. Hakkımı nasıl helal ederim. Tekrar bir yüzükle bu ülkenin başından giderseniz, size o zaman hakkımı helal ederim.”

Odabaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıklıkla kullandığı “Allah yar ve yardımcınız olsun” sözüne de tepki göstererek, “Onu bir daha söylemesin. Allah’ın da zoruna gidiyor, bizim de zorumuza gidiyor. Bizi bu kadar ateşin, belanın, sıkıntının içine koyup. Kenara çekilip, ‘Allah yar ve yardımcınız olsun’ demek de bana hakaret gibi geliyor” dedi.