Esnaf isyan etti: Yeter artık bıçak kemiğe dayandı

Yayın tarihi: 27 Ekim 2020 Salı 9:16 am - Güncelleme: 27 Ekim 2020 Salı 9:20 am

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Fatih’teki esnaf ziyareti sırasında esnaf AKP iktidarına karşı yüksek sesle tepkisini dile getirdi. Esnaf, “Yeter artık bıçak kemiğe dayandı. Uyan Ankara. Raflarımız boşaldı, kredimiz kesildi, dükkanlarımız kapandı, icra kapıya dayandı. Ne işiniz var Ankara’da gelin buraya” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Fatih’teki esnaf ziyareti sırasında esnaf hükümete karşı yüksek sesle tepkisini dile getirdi. Esnaf, “Yeter artık bıçak kemiğe dayandı. Uyan Ankara. Raflarımız boşaldı, kredimiz kesildi, dükkanlarımız kapandı, icra kapıya dayandı. Ne işiniz var Ankara’da gelin buraya” diye konuşunca Tekin, “Çok haklısın konuş” dedi. Esnaf, “Kurban olayım Allah’ım sen neredesin geleceksin bir gün göreceğiz. Allah hepsinin cezasını verecek. Kim ne yapıyorsa hesabını soracak” diyerek sözlerini tamamladı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Fatih ilçesindeki Afrika mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

‘ALLAH HEPSİNİN CEZASINI VERECEK’

İstanbul Fatih’teki esnaf ziyareti sırasında esnaf hükümete karşı yüksek sesle tepkisini dile getirdi. Bir esnaf, “Yeter artık bıçak kemiğe dayandı. Uyan Ankara. Raflarımız boşaldı, kredimiz kesildi, dükkanlarımız kapandı, icra kapıya dayandı. Ne işiniz var Ankara’da gelin buraya” diye konuşunca Tekin, “Çok haklısın konuş” dedi. Esnaf, “Kurban olayım Allah’ım sen neredesin geleceksin bir gün göreceğiz. Allah hepsinin cezasını verecek. Kim ne yapıyorsa hesabını soracak” diyerek sözlerini tamamladı.