Eskişehir’den Akay’a ziyaret

Yayın tarihi: 13 Aralık 2019 Cuma 5:46 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2019 Cuma 5:46 pm

Eskişehir-Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç, Seyhan’ı ziyaret ederek, Belediye hizmetleri, ilçe ve sahip olduğu değerler hakkında bilgiler aldı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Eskişehir’in Seyhan gibi merkez ilçesi olan Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç ve eşi Sena Ataç’ı konuk etti. Konuk Belediye Başkanı Ataç ve eşi, Seyhan’a ve sahip olduğu değerlere hayran kaldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç ve eşi Sena Ataç, çalışma ziyareti için geldikleri Adana’da Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Eşi Nesrin Akay’ın konuğu oldu. Başkan Akay, konuk Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve eşine Seyhan’ın tarihi yapılarını, turistik alanlarını, gastronomisini ve kültür – sanat faaliyetlerini tanıttı.

KONUK BAŞKAN ATAÇ’TAN AKAY’A TEBRİK

Tarihi yapıları, Dünyanın kullanılabilen en eski köprüsü olan Taşköprü’yü, Tepebağ höyüğünü ve buralarda Seyhan Belediyesince yapılan sağlıklaştırma çalışmalarını anlatan Başkan Akay, sosyal Belediyeciliğe değer katan hizmetleri de aktarma imkanı buldu.  Belediye personelinin çalışmalarını dikkatle takip eden ve bol bol fotoğraf çeken konuk Başkan Ataç, üretime özel önem veren Başkan Akay’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

SEYHAN’IN HALKA DOKUNAN HİZMETLERİ

Taziye ve kültür evleri ile çok amaçlı semt pazarlarını da inceleyen Konuk Başkan Ataç, halka dokunan hizmetleri nedeniyle Başkan Akay’a teşekkür etti. Başkan Akay daha sonra Konuk Başkan Ahmet Ataç ile birlikte Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle konuk Başkan Ataç ve Başkan Akay’a teşekkür eden Aslan, konuklara Karaisalı salçası ve saat hediye etti.

BAŞKAN AKAY “KONUK BAŞKANA KENTİMİZİ TANITTIK”

Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç ziyaretler sonunda konukseverliğinden dolayı Başkan Akay ve eşi Nesrin Akay’a teşekkür etti. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ise “İklimi, bereketli toprakları, tarihi ve turistik alanları, gastronomisi, kültür – sanat etkinlikleri, denizi ve doğal güzellikleriyle cazibe merkezi olmaya aday Adana’mıza duyduğu ilgiyle ağırladığımız Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve eşi Sena Ataç’a kentimizi tanıtarak tarihi yapılarımızda ki restorasyon projelerimizi anlattık” dedi.  Akay konuk Başkan Ataç ve eşine ziyaret nedeniyle teşekkür etti.