Eskişehir’de kadın cinayeti! Eşini ve 16 yaşındaki üvey kızını katletti

Yayın tarihi: 15 Haziran 2024 Cumartesi 8:20 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2024 Cumartesi 8:20 pm

Eskişehir’de oturdukları sitenin garajında tartıştığı 43 yaşındaki eşi Sibel Çifçi ile o anlarda evde olan 16 yaşındaki üvey kızı Cemre Gürpınar’ı  tabancayla vurarak öldüren 47 yaşındaki Gürkan Çifçi daha sonra kendini de öldürdü.

Olay, Tepebaşı ilçesi Batıkent Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Gürkan ve Sibel Çifçi çifti arasında oturdukları sitenin garajında tartışma çıktı. Park halinde olan otomobilde yaşanan tartışmada Gürkan Çifçi, eşi Sibel Çifçi’yi tabancayla ateş ederek öldürdü. Daha sonra ise apartmanın ikinci katındaki eve çıkıp üvey kızı Cemre Gürpınar’ı da tabancayla vurarak öldüren Gürkan Çifçi, aynı tabancayla intihar etti.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekiplerinin yaptığı incelemede Sibel Çifçi site garajındaki otomobilde, Cemre Gürpınar ve Gürkan Çifçi ise evde ölü olarak bulundu. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Sibel Çifçi, kızı Cemre Gürpınar ile Gürkan Çifçi’nin cenazeleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA