Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 30 Aralık 2022 Cuma 3:17 pm - Güncelleme: 31 Aralık 2022 Cumartesi 12:40 am

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile yanında bulunan arkadaşı Selman Bozkurt’a silahlı saldırı düzenlendi. Eski MHP Milletvekili Cemal Enginyurt Sinan Ateş’in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Ankara’da, motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğradı. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, saldırıda Sinan Ateş başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, Selman Bozkurt da omzundan yara aldı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapılan Ateş, daha sonra özel hastaneye kaldırıldı. Eski MHP Milletvekili ve Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Sinan Ateş’in hayatını kaybettiğini duyurdu.

ANKARA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliğince, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin saldırının faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Çankaya ilçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.” ifadelerine yer verildi.