Eski sevgilisine şiddet uygulayan Ferhat Güzel hakim karşısında

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 2:10 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 2:10 pm

Şarkıcı Ferhat Güzel, eski sevgilisi Nurten Aksoy’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Mahkemede Nurten Aksoy, ilişkiye devam etme teklifini kabul etmediği için Güzel tarafından şiddete maruz kaldığını söyledi.

Şarkıcı Ferhat Güzel ile eski sevgilisi Nurten Aksoy arasındaki şiddet davası görüldü. Duruşmada Nurten Aksoy, ilişkiye devam etme teklifini kabul etmediği için Güzel tarafından şiddete maruz bırakıldığını anlattı. Ferhat Güzel ise Aksoy’un kendisini darbettiğini ve kadının kendi kendisine zarar verdiğini öne sürdü. İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Ferhat Güzel ve Nurten Aksoy katıldı.

Kanser hastası kayınvalidesini darbeden kişi tutuklandı

DHA’nın haberine göre; Ferhat Güzel, Nurten Aksoy tarafından hakkında icra takibi yapıldığını ve Aksoy’un kendisini darbettiğini öne sürdü. Güzel ayrıca kadının kendi kendisine zarar verdiğini öne sürerek, şiddet uygulamadığını iddia etti.

AKSOY YAŞADIĞI ŞİDDETİ ANLATTI

Nurten Aksoy ise bütün iddiaları reddederek, “Onun anlattığı her şey yalan. Size burada ‘Ben yaptım’ demez. Biz kendisiyle 4 yıldır aynı evi paylaştık. Daha önce kendisini iki kez icraya vermiştim. Sonrasında anlaşmıştık. Bana ‘Neden icraya veriyorsun istesen ben verirdim parayı’ dedi. Bana sürekli yanlış yaptığını görünce icra evraklarını geri çekmedim” dedi. Aksoy, “Eşyalarımı verirken, bana ‘İcraları geri çek ilişkimize devam edelim’ dedi. Ben kabul etmeyince yüksek sesle konuşmaya, tartışmaya başladı. Kolumu kapı arasına soktu, ısırdı. Bacağıma da yerdeki çıtayla vurdu. Aşağı indim ve arkamdan gelerek kollarımdan tutarak tekrar eve çıkardı. Tartışma sırasında telefonu yere düştü ve kendisi telefonu kırılmış bir biçimde koltuğun altından çıkardı. Ben telefona zarar vermedim. Tehdit etmedim, mala zarar verme suçunu da işlemedim. Şikayetçiyim” diye konuştu.

Sokak ortasında kadına şiddet uyguladı tekme tokat dövüldü

Mahkeme, tarafların tanıklarını bildirmesi için duruşmayı erteledi.

DURUŞMA SONUNDA FERHAT GÜZEL SORULARDAN KAÇINDI

Duruşma sonunda Ferhat Güzel, gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan ve görüntülenmekten kaçındı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Ferhat Güzel hakkında “Basit yaralama” ve “Hakaret” suçlarından, Nurten Aksoy hakkında ise “Basit yaralama”, “Tehdit” ve “Mala zarar verme” suçlarından dava açılmıştı.

İmzaya açılışının 11. yılında: “İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmiyoruz”