Eski ortağına Suriyeli büyücüyle saldırdı

Yayın tarihi: 16 Nisan 2022 Cumartesi 5:04 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2022 Cumartesi 5:04 pm

İstanbul’da inşaat firması sahipleri Abdurrahman Sevinç ve Abdülkadir T. ortaklıklarını bitirme kararı aldı. Abdülkadir T. eski ortağı Abdurrahman Sevinç’e saldırmak için içerisinde büyücü de olduğu iddia edilen Suriyeli bir grup ile anlaştı. Abdülkadir T.’nin büyücü ile birlikte Abdurrahman Sevinç’e saldırdığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Bahçelievler’de Abdurrahman Sevinç ve Abdülkadir T., 2 sene önce ortak olarak bir inşaat firması kurdu ancak daha sonra ortaklıklarını bitirme kararı aldı.

Daha sonra Abdurrahman Sevinç kardeşiyle birlikte kentsel dönüşüme gireceğini düşündükleri bir binadan daire satın aldı. Aynı binadan daire satın alan eski ortak Abdülkadir T. iddiaya göre bu durumu “Benimle nasıl ortak olursunuz” diyerek husumete çevirdi.

Sevinç kardeşlerin iddiasına göre Abdülkadir T. mahallede büyücülük yapan yabancı uyruklu bir kişi ile anlaştı. Abdülkadir T.’nin anlaştığı Suriyeli sözde büyücü ve akrabaları, önce kardeşlerin inşaat firmasının bulunduğu ofise saldırdı.

Ocak 2022’de gerçekleşen saldırının ardından Abdurraman Sevinç’in kardeşi Eyüp Sevinç, 21 Ocak’ta da aracıyla Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi’ndeki ofisine gelirken, yine yabancı uyruklu grubun tekmeli asalı saldırısına uğradı.

Şikayet üzerine polis ekipleri, yabancı uyruklu Eymen M. ve Abdülkadir T.’nin ifadelerini aldı. İki şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Sevinç kardeşler, saldırıların ardından yabancı uyruklu Eymen M.’nin dükkan ve inşaatlarının önüne ‘domuz yağlı büyü’ yaptığını da öne sürdü.

“SURİYELİLERİ TUTTU, BİZE SALDIRTMAYA BAŞLADI”

Abdurrahman Sevinç “Eski ortağımızla geçen sene yolları ayırdık. Ayrıldıktan sonra da bir yerden daire aldık. Eski ortağımızın da orada dairesi varmış. Bundan dolayı olaya rekabet gibi bakmaya başladı. Eski ortağım, Suriyelileri tuttu, bize saldırtmaya başladı. 20 Ocak’ta da Suriyeliler ile birlikte iş yerimize saldırdılar. O gün kardeşimle ben de yaralandık. Benim burnum kırıldı. Açıkçası o binadan çıkmamız için uğraşıyor. Suriyeli kişi, serbest bırakıldıktan sonra, tehditlerine devam etti. 30 Ocak’ta dükkanın önüne domuz yağı büyüsü döküyor. Bu Suriyeliler eski ortağım tarafından mı tutuldu, yoksa bunlar muska işlerinde ortaklar mı bilmiyorum. Biz artık 4-5 kardeş güvenlik amacıyla yan yana geziyoruz” diye konuştu.

ATV’nin dizisi sığınmacıları protesto eden Türkleri terörist olarak gördü