Eski modeller için ios 12.4.6 güncellemesi geldi

Yayın tarihi: 28 Mart 2020 Cumartesi 4:15 pm - Güncelleme: 28 Mart 2020 Cumartesi 4:15 pm

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone SE ve sonrası tüm modelleri için iOS 13.4 güncellemesini yayınlamıştı. Cupertinolu teknoloji devi şimdi de eski iPhone ve iPad modelleri için iOS 12.4.6 güncellemesini indirime sundu. OTA üzerinden sunulan bu güncelleme tahmin edebileceğiniz gibi yenilik içermiyor.

Eski modeller için ios 12.4.6 güncellemesi geldi. iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod touch (6. nesil), iPad Air (1. nesil), iPad mini 2 ve iPad mini 3 modellerine gelen bu güncelleme, sistemde yaşanan sorunları ve güvenlik açıklarını çözüyor. Apple’ın nuh nebi’den kalma cihazları için bile güncelleme yayınlaması, kullanıcılarına ne kadar önem verdiğinin göstergesi.

 iOS 12.4.6

2 yıllık Android cihazların güncelleme konusunda sekteye uğradığını düşünürsek, Apple’ın yazılım konusunda nasıl rakipsiz hale geldiğini görebilirsiniz. 7 yıllık cihazlarına bile güncelleme sunan Apple, bu modellerinden artık bu yıl desteğini komple çekecek gibi görünüyor.

Haziran ayında online olarak düzenlenecek olan WWDC 20 etkinliğinde iOS 14 tanıtılacak. Apple artık önümüzdeki süreçte iOS 14’e odaklanacak. iPhone 7 ve sonrası modellere gelmesini beklediğimiz iOS 14 güncellemesinin iPhone 6s modellerini de kapsayacağı söyleniyor. Ancak bunun artık çok düşük bir ihtimal olduğunu belirtmekte fayda var.

iOS 13.4 güncellemesi, iOS 13’ün son büyük çaplı güncellemesiydi. Bu yüzden Apple’dan Ekim ayına kadar büyük çaplı bir güncelleme beklememenizi öneriyoruz.

PlayStation 5 çıkış tarihi ve fiyatı!