Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Sedat Peker’in iddialarını doğruladı

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:33 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:33 am

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda organize suç örgütü lideri Sedat Peker‘in iddialarını doğruladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sözcüsü olarak bilinen Emre Olur adlı hesap üzerinden muhalefete çağrıda bulundu. Peker, “Muhalefet partilerinin benim açıklamalarıma bazı haklı sebeplerle dahil olmadıklarını kabul edebilirim ancak TC vatandaşı olarak şu hakkımın olduğuna inanıyorum: İddialarda ismi geçen kişilere “Sedat PEKER doğru mu söylüyor ya da yalan mı söylüyor?” sorusunu yöneltsinler.” ifadelerini kullandı.

Paylaşımın devamında ise Peker, “Bugüne kadar ne kendimi ne de bana inanan 40 yaşın altındaki kardeşlerimi mahçup etmediğimi düşünüyorum. İsimlerini söylediğim kişilere beni yalanlatsınlar. Konulara dahil olmadan sadece bunu yapsınlar. Geri kalan bende… Seçime 2 ay kala çok eğleneceğiz çok!” dedi.

Sedat Peker’in açıklamalarının ardından paylaşımda bulunan Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, “Peker beni sevmez, ben de Peker’i. Ama yaptığı paylaşımların bazılarını bizzat yaşadığım için doğrularım. Hatta bazılarını okuyunca bize düşmanlık yapanları daha net anlıyorum. Ne diyeyim, hayat ilginç” dedi.

Gazeteci Uğur Dündar ise Saçan’ın paylaşımını alıntılayarak; ”Av. Dr. Adil Serdar Saçan, İstanbul’da Organize Suçlar Şubesini kurup,4 yıl süreyle yönetmiş dürüst, şerefli, mert bir polis şefidir. Ergenekon’dan tutuklandığında kıyıda köşede 5 kuruşunu bulamadılar. Çünkü yoktu! Bakın o da Sedat Peker’in bazı iddialarının doğruluğuna tanıklık ediyor” diye yazdı.

Yılmaz Özdil, Sedat Peker’e 90. tweetini paylaşarak cevap verdi