Eski Galatasaraylı futbolculardan Young Boys oyuncularına tavsiye!

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 3:52 pm - Güncelleme: 27 Ağustos 2024 Salı 3:52 pm

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Rams Park’ta Young Boys‘u ağırlayacak. Galatasaray’ın eski oyuncusu Endoğan Adili, Rams Park’a çıkacak Young Boys futbolcularına tavsiyelerde bulundu.

Galatasaray’a 2014 yılında transfer olan ancak hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemeyen Endoğan Adili, Young Boys karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Yuong Boys oyuncuları ve taraftarlara tavsiyelerde bulunan Adili, “Stadyumdaki gürültüden teknik direktörün talimatlarını duyamıyorsunuz. Oyuncular bile birbirleriyle el kol hareketleriyle iletişim kurmak zorunda kalıyor. Young Boyslu oyuncular gergin olacak. Burası bir tür kazan! Taraftarlar, 90 dakika boyunca tezahürat yapıyor. Eğer top rakip takımda olursa şiddetli bir şekilde yuhalayacaklardır. Young Boys taraftarları için kulak tıkacı fena olmaz” dedi.

Cimbom nasıl tur atlar? Galatasaray – Young Boys maçı saat kaçta hangi kanalda?

“GALATASARAY KAZANIR”

İkinci maç için tahmini sorulan Adili, “Galatasaray 3-1 kazanır” yanıtını verdi.

“Galatasaray her zaman kalbimde kalacak. Hiçbir şey değişmedi ve değişmeyecek” diyen 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı dönemde sakatlıkları nedeniyle kulüpteki fizyoterapist ve antrenörlerle çok fazla zaman geçirdiğini ve iletişimlerinin devam ettiğini söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ