Eski eşi konuşma kaydı yayımladı, yeni eşi hastaneye kaldırıldı! CHP’li Aykut Erdoğdu özür diledi

Yayın tarihi: 26 Haziran 2022 Pazar 11:20 am - Güncelleme: 26 Haziran 2022 Pazar 11:20 am

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşinin yayımladığı ses kaydı ortalığı karıştırdı. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski eşinin açıkladığı konuşma kaydının ardından hastaneye kaldırılan yeni eşi Tuba Torun’dan özür diledi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun bir süre önce ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu, sosyal medya hesabından gece yarısı telefonuna kaydettiği bir konuşma kaydı paylaştı.

Evliliklerinden bir çocukları bulunan Özge Erdoğdu ile Aykut Erdoğdu üç ay önce ayrıldı. Aykut Erdoğdu, yaklaşık iki hafta önce, 11 Haziran’da CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun ile evlendi.

Özge Erdoğdu, Aykut Erdoğdu ile konuşmasını ve diyalog esnasında kendi görüntülerini içeren kaydı paylaştı. Paylaşımın altına da, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra. Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” diye yazdı.

Kayıtta Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını öne sürüyor. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adının silinmesi istediğini de anlatıyor.

Aykut Erdoğdu, eski eşinin paylaşımdan bir süre sonra, saat 03.23’te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastaneye kaldırıldığını duyurduğu eşi Tuba Torun’dan, “yaşattıkları için” özür diledi. Aykut Erdoğdu Twitter’daki paylaşımında şöyle yazdı:

“Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü birşey söyleyemem.
Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum- Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…”

Aykut Erdoğdu kimdir?

Aykut Erdoğdu, 28 Ağustos 1972’de Kars’ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlamasının ardından Erdoğdu, 1993 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Erdoğdu ayrıca ABD’de Carnegie Mellon Üniversity’de Kamu Politikaları ve Yönetimi konulu yüksek lisansını yaptı. Erdoğdu, ilk defa 2011 Türkiye genel seçimlerinde 24. Dönem CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak meclise girdi. 6 Eylül 2014 tarihinde CHP Parti Meclisi üyesi seçildi. Ancak 23 Ekim 2014 tarihine Parti Meclisi üyeliğinden istifa etti. 25., 26. ve 27 dönem genel seçimlerinde tekrar CHP İstanbul milletvekili olarak meclise girdi. Bir dönem CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Tuba Torun kimdir?

1987 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Tuba Torun, Mersin Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi’nden mezun olarak lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Kurumsal ve uluslararası hukuk gibi çeşitli alanlar olmak üzere Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği’nin de avukatlığını yapan Torun, Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çocuk Hakları Koordinatörlüğü, Kadın Meclisleri ve Kadın Adayları Destekleme Derneği üyeliği yapıyor. Halen CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan Tuba Torun, 2018 genel seçimlerinde CHP İstanbul Milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi.

Akut erdoğdu Tuba Torun eski eş Özge konuşma kayıt

Aykut Erdoğdu, eski eşi Özge Erdoğdu’nun açıkladığı telefon konuşma kaydının ardından hastaneye kaldırılan yeni eşi Tuba Torun’dan özür diledi.