Eski Esenyurt Belediye Başkanı’ndan Peker hakkında suç duyurusu

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 3:07 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 7:29 pm

Sedat Peker’in hakkında bazı iddialarda bulunduğu eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Peker için suç duyurusunda bulundu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Necmi Kadıoğlu’na tuzak kurarak Esenyurt Belediye Başkanı olduğunu iddia ettiği Ali Murat Alatepe, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Peker, Alatepe’nin verdiği ifadenin tutanağını bugün Twitter hesabından yayınlayarak, “Akşam saatlerinde size Süslü Sülüman’ın ekipten olan eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin gerçek hikayesini yazacağım” diye yazdı.

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘gizli ortakları ve kasası’ olduğunu öne sürdüğü Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt hakkında iddialarda bulunurken, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kıymetli dostlarım, bu iki kardeş Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak görevden aldırttılar. Necmi Kadıoğlu istifa etti, yerine meclis üyesi ali murat alatepe ismindeki belediye meclis üyesi geldi (bu kişiyle ilgili de ilerleyen zamanlarda bazı paylaşımlar yapacağız. Rüşvet paralarıyla açtığı devasa özel hastaneler ve başka zenginliklerle ilgili.) 

Bu operasyon doncu süleymanın Ak Partiyi yavaş yavaş ele geçirip Sayın Cumhurbaşkanına sadık olan kişileri diskalifiye etmenin ilk projesiydi. Necmi başkana gönderilen kızlar bilin bakalım hangi üniversitede okuyorlardır?  Tabi ki Yüksel ve Orhan isimli kardeşlerin sahip olduğu Esenyurt Üniversitesi’nde okuyorlardır. Yapılan gizli çekim bir anda elden ele dolaştırılarak Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldı. Necmi Kadıoğlu bile kendisine kurulan tezgahı, Süslü Sülüman ve bu iki kardeşin ona yaptığını bu paylaşımlardan öğrenecek (Süslü Sülüman hala Necmi Kadıoğlu’yla arkadaşlık yapıyor).”

Peker’in paylaştığı suç duyurusu dilekçesi şöyle:

Tarık Balyalı Esenyurt’taki rantı anlattı: Maketten evleri vatandaşlara sattılar