Eski Denizlispor Başkanı Çetin’in bıçaklandığı görüntüler ortaya çıktı! ‘Seni öldüreceğim’

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 3:23 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 3:29 pm

Eski Denizlispor Başkanı Ali Çetin‘i trafikte tartıştığı taksici tarafından bıçakladığına dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde taksicinin tehditler savurduğu duyuldu.

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı Mahallesi Ulus Caddesi’nde 2 Aralık günü saat 00.40 sıralarında taksici Barış A. ile  eski Denizlispor Başkanı Ali Çetin arasında trafikte tartışma yaşandı.

Araçlarından inen taraflar arasında yaşanan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede elindeki bıçağı rastgele savuran Barış A. (23), Ali Çetin’i yüzü, sırtı ve sol göğsünden bıçakladı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Çetin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçak darbesi nedeniyle tedavisine özel bir hastanede devam edilen Çetin’in bu nedenle henüz ifadesini veremediği öğrenildi.

 ‘SENİ ÖLDÜRECEĞİM’

Çetin’in yanı sıra olaya müdahale etmek isteyen bir kişinin daha bıçaklandığı bıçaklı saldırıya karışan taksicinin, olay anında çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Olaya tanık olan bir vatandaş tarafından kayda alınan görüntülerde, taksicinin Çetin ve beraberindekilere ağır hakaretler ettiği, sinkaflı küfürler ve ölüm tehditleri savurduğu anlar yer aldı. ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlaması sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan Barış A.’nın “Ne dedim ben sana. Seni öldüreceğim” şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Eski Denizlispor Başkanı Ali Çetin bıçaklandı

Kaynak: TELE1