Eski amatör futbolcu bar çıkışında öldürüldü

Yayın tarihi: 25 Kasım 2021 Perşembe 3:31 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2021 Perşembe 3:31 pm

Muğla’da eski amatör futbolcu Samet Demir’e kurşun sıkıldı. Ayağından ve göğsünden yaralanan Demir, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında arkadaşları ile eğlenen evli ve bir çocuk babası 33 yaşındaki Samet Demir’e gece yarısı bardan çıktıktan sonra otomobiline doğru yürüdüğü esnada bir kişi tarafından kurşun sıkıldı.

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre, bir zamanlar Muğla Amatör Küme’de lisanslı olarak futbol oynayan Samet Demir, bacağından ve göğsünden yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşların çağırdığı ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Demir, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi gönderilirken, saldırganın olay yerinden kaçtığı bulunması için güvenlik kameralarının incelenmeye alındığı belirtildi.

“ARAMIZDA HUSUMET VARDI”

Samet Demir cinayeti ile ilgili olarak Şuayip K.’in gözaltına alındığı belirtildi. Şuayip K.’nın gözaltındaki ilk ifadesinde “Samet ile aramızda daha önceden husumet vardı, bar çıkışında sorunu çözmek için bekledim, ancak o bana alkollü olduğu için küfür ve hakaret etti, sözlü tartışma kavgaya dönüştü, ben öldürmesem o beni öldürecekti. Korumak için tabancamı çektim, sonrasını hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.

Şuayip K. ile birlikte hareket ettiği iddia edilen iki kişinin polis tarafından arandığı belirtildi.

Samet Demir’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Demir’in yapılan kontrolünde koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve o gece barda temas ettiği kişilerin acil olarak sağlık merkezine müracaat etmeleri istendi.