Eski AKP’li yurttaş sordu: Nerede bu paralar?

Yayın tarihi: 25 Haziran 2020 Perşembe 1:48 pm - Güncelleme: 25 Haziran 2020 Perşembe 5:32 pm

Yurttaş Tv’ye konuşan eski AKP’li bir yurttaş, koronavirüs pandemisiyle mücadele adı altında halktan toplanan paraların akıbetini sordu.

AKP’ye oy verdim, 15 yıl oldu” diyen yurttaş,  “Verdiğim eller kırılsaydı. Kesinlikle oy vermeyeceğim ne AKP’ye ne MHP’ye ” diyerek AKP’ye tepki gösterdi.

Daha önce 3 kez AKP’ye oy veren yurttaş isyan etti: Yüzümü görsünler, ceza vereceklerse versinler

HDP’li vekillerin tutuklanması ve belediyelere kayyum atanmasına da tepki gösteren yurttaş, “HDP dediğiniz partiyi maalesef terörist olarak görüyorsunuz fakat seçim hakkı sunuyorsunuz Meclis’e sunuyorsunuz. O zaman özgür irade diye bir şey kalmıyor bu ülkede. Senin yaptığın bu diktatörlüktür” dedi.

AKP’li yurttaş isyan etti: Türkiye diye bir şey kalmadı, elim kırılsaydı da oy vermeseydim

Koronavirüs pandemisinde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halka IBAN numarası vererek devlete yardım etmesini istediği süreçte toplanan paralara da dikkat çeken yurttaş, “Ülkenin ekonomisini batırmışlar. Bir pandemi afet olduğu zaman halkına bakamıyorsun. Nerede bu paralar?” diye sordu.

IBAN numarası veren saray iş hesaba gelince aradan çekildi

Kızılay’ı aradıklarını ama yardım alamadıklarını söyleyen yurttaş, “Kızılay’ı aradık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na gideceksin dediler. Oraya baktım erzak yardımı yok dediler. Yine beğenmediğimiz CHP gönderdi bize erzak kolisi” dedi.

Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz.