Eski AKP Milletvekili Emin Şirin: İletişim Başkanlığı’nın trollerle çalıştığını bilmeyen yok

Yayın tarihi: 28 Aralık 2021 Salı 10:54 am - Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı 10:54 am

TELE1’de yayınlanan Anında Manşet programında Tunay Mollaveisoğlu’na konuk olan 22. Dönem Milletvekili Emin Şirin, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin söylemlerini değerlendirdi. Şirin, İletişim Başkanlığı için de “İletişim Başkanlığı’nın trollerle çalıştığını bilmeyen yok” ifadelerini kullandı.

“Ulusal Stratejik İletişim Politikası” ve “Dezenformasyonla Mücadele” çalıştaylarının ortak açılış toplantısında konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kendi yandaşlarını ve medyalarını görmezden gelerek, “Milletin gerçeğini yok sayarak, ona yalan içerikler boca ederek ona hizmet edemezsiniz” ifadelerini kullanmıştı. Altun’un dijital medya alanında getirilmesini planladıkları uygulamalara dikkat çeken eski AKP milletvekili Emin Şirin, seçim öncesi her türlü aracın korku ortamı yaratmak amacıyla kullanılacağı yorumunda bulundu.

Şirin, şöyle konuştu:

“Fahrettin Altun, İletişim Başkanı beni Twitter’dan engelledi. Rahatsız olmuş herhalde. Engelli olduğum için de çok takip edemiyorum kendisini. Dijital dünyayı da bir siber vatan olarak gördüklerini söyledi. Nebati Bey de bakanlığın sopası sırtınızda olacak dedi. Başka lafa gerek yok. Bütün bunları topladığımız zaman seçim ortamına fevkalade serleşerek gideceğimiz ortada.  Korku ortamını sertlikten temin edecekler. Başka türlü bakı araçlarını mutlaka kullanacaklar”

 

TOGG’u görüntüleyen İHA muhabiri neye uğradığını şaşırdı

BDDK’dan ikisi eski Merkez Bankası Başkanı 26 kişi hakkında daha suç duyurusu