Eşini ve bir kişiyi öldüren zanlı intihar etti

Yayın tarihi: 2 Eylül 2020 Çarşamba 9:54 pm - Güncelleme: 3 Eylül 2020 Perşembe 5:25 pm

İzmir’de Astsubay Köksal Doğru, boşanma aşamasında olduğu eşi Handan Doğru ve Alper Rapuroğlu’nu öldürüp, Gizem Önal’ı da ağır yaraladıktan sonra intihar etti. Korkunç olayın ardından kanlar içinde kalan 3 kişiye sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu kadın kuaförü eşi Handan Doğru ve Alper Rapuroğlu’nu öldürüp, Gizem Önal’ı da ağır yaraladıktan sonra aynı tabancayla intihar eden astsubay Köksal Doğru’nun olay anında, “Bitirdiniz beni” diye bağırdığı iddia edildi. Olayın ardından kanlar içinde kalan 3 kişiye, sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

Olay, dün saat 18.30 sıralarında, Sevgi Mahallesi’ndeki kadın kuaförünün önünde meydana geldi. İddiaya göre, astsubay Köksal Doğru, boşanma aşamasındaki eşi Handan Doğru’nun sahibi olduğu kuaför salonuna gitti. İkili kapı önünde tartıştı. Bu sırada Köksal Doğru, belinden çıkardığı tabancasını art arda ateşledi. Doğru’nun tabancasından çıkan kurşunlar, Handan Doğru ile iş yerinde çalışan Gizem Önal ve dükkana malzeme getiren Alper Rapuroğlu’na isabet etti. Mermilerin hedefi olan 3 kişi kanlar içinde yere yığılırken, Köksel Doğru olay yerinden 100 metre ileride tabancasını başına ateşleyerek, intihar etti.