Eşini taciz ettiği iddia edilen kişiyi minibüsle ezdi

Yayın tarihi: 9 Eylül 2022 Cuma 2:19 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2022 Cuma 2:19 pm

Sancaktepe’de bir kişi eşini taciz ettiğini iddia eden şüpheliye minibüsle çarparak, metrelerce sürükledi. Tacizci olduğu ileri sürülen kişi ağır yaralanırken, araç sürücüsü ve eşi gözaltına alındı.

Sefa Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde, Funda Y. kendisini daha önce taciz ettiğini iddia ettiği Nevzat A. ile sokakta karşılaştı. Eşi Ömürcan Y.’yi arayarak durumu anlatan kadın, konumu iletti. Konuma minibüsle gelen öfkeli eş, tacizci olduğu ileri sürülen Nevzat A.’ya çarparak metrelerce sürükledi.

Yaşanan olay sonrası taciz şüphelisi Nevzat A. ağır yaralandı. Kadının akrabaları olduğu öğrenilen bir grup da yaralıya sopalarla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı olduğu öğrenilen Nevzat A.’yı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri taciz edildiği iddia edilen kadının kocası Ömürcan Y.’yi gözaltına alındı. Ömürcan Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan olay çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kızını taciz eden genci önce tabancayla vurdu sonra da boğazını kesti