Eşini öldürüp “Bunu hak etmişti” diye bağırdı

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2021 Cuma 10:24 am - Güncelleme: 16 Temmuz 2021 Cuma 10:24 am

Samsun’da yaşanan olayda, kavga ettiği eşi Yasemin Çitil tarafından kendisine ait tabancayla vurulan Özel Harekat polisi Emrullah Çitil, hayatını kaybetti.

Hacı Ali İkinci Bulvarı’nda 5 katlı binanın birinci katında oturan özel harekat polisi memuru Emrullah Çitil (32) ile Karayolları Genel Müdürlüğünde memur olarak görev yapan eşi Yasemin Çitil arasında tartışma çıktı.

EŞİNİN VURDUĞU POLİS BALKONDAN DÜŞTÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Yasemin Çitil, eşinin beylik tabancasıyla 3 el ateş ederek Emrullah Çitil’i baş ve göğüs kısmından vurdu. Ağır yaralanan Çitil, evin balkonundan kaldırıma düştü.Yüzüstü beton zemine düşen Emrullah Çitil’e eşi balkondan 2 el daha ateş etti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi kaldırımda yaptıktan sonra yaralıyı kent merkezindeki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan müdahaleye rağmen Emrullah Çitil, yaşamını yitirdi.

“ÖLMEDİ Mİ DAHA O?”

Karayolları Genel Müdürlüğü’nde memur olduğu öğrenilen Yasemin Çitil, polis ekiplerince gözaltına alındı. Yasemin Çitil’in, polis ekiplerinin olay yerine geldiği esnada balkondan “Bunu hak ettin” dediği, gözaltı sırasında ise “Ölmedi mi daha o?” diyerek bağırdığı öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.