Eşini defalarca bıçakladıktan sonra polisi arayıp ‘intihar etti’ dedi

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2020 Çarşamba 8:14 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2020 Çarşamba 8:14 pm

Van’da yaşayan Muhammed K. tartıştığı 30 yaşındaki eşi F.K’yı çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Cinayete teşebbüs sonrasında polisi arayan Muhammed K. eşinin intihar ettiğini söyledi. Ağır yaralı F.K. hastanede tedaviye alınırken, Muhammed K. ise gözaltına alındı.

Pınar Gültekin cinayetinin ardından halk kadın cinayetlerini ve kadına karşı şiddeti lanetlerken, 4 gün önce Van’ın merkez Tuşba ilçesinde de bir şiddet olayı yaşandığı ortaya çıktı. Seyrantepe Mahallesi’nde oturan ve akşam saatlerinde eve gelen Muhammed K. (35), eşi F.K. (30) ile iddiaya göre bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mahammed K. bıçakla eşi F.K.’yı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca yaraladı. F.K. kanlar içinde yere yığılırken, Muhammed K. bir süre bekleyip, polisi aradı ve eşinin intihar ettiğini, ağır yaralı olduğunu bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan F.K., hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken, Muhammed K. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay tepki gösteren F.K.’nın ailesi suçluların hak ettikleri cezaya çarptırılmasını isterken, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de olayın takipçisi olacaklarını belirtti. (DHA)