Eşine şiddet uygulayan Ferman Toprak’tan pes dedirten savunma!

Yayın tarihi: 12 Kasım 2020 Perşembe 12:04 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2020 Perşembe 12:05 pm

Eşi Hilal Toprak’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle geçtiğimiz ay karakola gidip ifade veren Ferman Toprak, darp olayı hakkında ilk kez konuşarak “Karı koca arasında öyle şeyler olabilir” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Yeni single çalışması Vuslat için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç’la bir araya geldi. Hayatı Tespih Yapmışım’dan sonra ilk kez bir şarkı için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Ferman Toprak, “Biliyorsunuz uzun süredir şarkı yapıyorum ama bu kez gerçekten çok büyük bir emek var. Serdar Ortaç sağ olsun şarkıyı hazırladı, pişirdi, ben de yiyorum” dedi.

Şarkıcı Ferman Toprak’ın eşine şiddet uyguladığı iddia edildi

“KARI KOCA ARASINDA ÖYLE ŞEYLER OLUR”

Boşanacağı konuşulan eşi Hilal Toprak’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle geçtiğimiz karakola gidip ifade veren Ferman Toprak, o konu hakkındaki sorulara ise şöyle yanıt verdi: “Arkadaşlar hayat bu. İnsanlar nazara gelebiliyor. Karı koca arasında öyle şeyler olabilir ama biraz abartıldı. Eşim, benim çocuklarımın annesi. Aramızda şu an hiçbir sorun yok.”

DARP RAPORU ALIP EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Hilal Toprak, 1 ay önce arkadaşlarının doğum gününden dönerken eşi Ferman Toprak’ın kendisini arabada darp ettiğini ileri sürüp darp raporu almıştı. Raporun ardından Beykoz polis merkezine giden Hilal Toprak, eşinden şikayetçi olmuştu. Hilal Toprak ifadesinde, daha önce de eşinden şiddet gördüğünü o gece de otomobilin içinde eşinin kendisine hakaret ettiğini, yüzüne, kollarına ve kafasına vurarak darbettiğini söylemişti.