Eşine şiddet uygulayan erkekten ilginç savunma

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:16 pm - Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba 1:16 pm

Adana’da uyuşturucu kullandığı için eşini eve almayan Ceylan S.’yi kürekle darp eden erkek Yusuf S.’den ilginç savunma geldi. Yusuf S., eşine neden şiddet uyguladığı sorusuna, “Mağdur olan, dayak yiyen benim, içeri giren yine benim” şeklinde yanıt verdi.

Adana’da uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle eşi Yusuf S.’yi  eve almayan Ceylan S., Yusuf S.’nin kürekle saldırması sonucu darp edildi. Elinde bıçakla evden dışarı çıkan Ceylan S.’ye kürekle saldırdıktan sonra  gözaltına alınan Yusuf S. mahkemede ilginç bir savunma yaptı.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Ceylan S., darp raporu alıp, kendisini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdüğü eşinden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Yusuf S., adliyeye sevk edilirken “Bıçakla saldırdı ben de küreği salladım. Mağdur olan, dayak yiyen benim, içeri giren yine benim” dedi. Yusuf S., daha sonra mahkeme tarafından tutuklandı.

“DAYAK YİYEN BENİM”

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Yusuf S. ise adli tıp birimine getirildiği sırada gazetecilere, “Kendisi bana bıçakla saldırdı. Ben de küreği salladım. Mağdur olan, dayak yiyen benim, içeri giren yine benim” dedi.

Yedi kişi birden saldırıp sokak ortasında tekme tokat darp ettiler