Eşi başka bir adamla kaçan Davut Kıranlı intihar etti haberleri yalanlandı

Yayın tarihi: 15 Şubat 2021 Pazartesi 12:01 pm - Güncelleme: 15 Şubat 2021 Pazartesi 12:40 pm

Karısının kendisinden 15 yaş küçük olan bir adama kaçtığını söyleyerek Müge Anlı‘nın programına başvuran Davut Kıranlı’nın intihar ettiği iddia edildi. Fakat Müge Anlı programda iddiaları yalanladı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’daki Sevgi Kıranlı Türkiye’nin gündemi oldu. 4 torun sahibi olan Sevgi Kıranlı ona ‘Güzelim’ diyen kocası Davut Kıranlı’yı bırakarak 35 yaşındaki şoför ile kaçtı.

Müge Anlı’dan kadına şiddeti meşrulaştırmaya çalışan kişiye: ‘Sana bir yumruk atarım’

İDDİALAR YALANLADI

Günlerdir canlı yayında eşinin kendisine geri dönmesi için bekleyen Davut Kıranlı hakkında bir iddia ortaya atıldı. Eşinin kaçtığı adamı sevdiğini söylemesiyle büyük şok yaşayan Davut Kıranlı’nın intihar ettiği söylendi. Fakat Müge Anlı iddiaları yalanladı.

NE OLMUŞTU?

49 yaşındaki 5 çocuk annesi ve 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı, 3 ay önce kendisinden 15 yaş küçük olan 3 çocuk babası Muammer Cambaz’a kaçtı. Karısını bulmak için Müge Anlı’dan yardım isteyen Davut Kıranlı ise “Güzelim” diye seslendiği eşinin kendisine geri dönmesi için gözyaşlarına hakim olamamıştı. Geçtiğimiz günlerde bulunan ve canlı yayına çıkan Sevgi Kıranlı, Muammer Cambaz’a aşık olduğunu ve evine geri dönmeyeceğini söylemişti.