Esenyurt’ta peş peşe şüpheli kadın ölümleri

Yayın tarihi: 27 Haziran 2022 Pazartesi 1:38 pm - Güncelleme: 27 Haziran 2022 Pazartesi 1:38 pm

Esenyurt’ta iki günde, iki kadın balkon ve pencereden düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybetti. İki olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

Esenyurt’ta 25 ve 26 Haziran tarihlerinde, Leyla Aksu ve Nefise M. isimli kadınlar yüksekten düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybetti. İnönü Mahallesi’nde, 25 Haziran pazar gecesi, 25 yaşındaki Leyla Aksu isimli kadın yalnız yaşadığı apartmanın 4’üncü katındaki evinde balkondan düştü. Komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Aksu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

“KENDİSİ ATLAMADI”

Leyla Aksu düştükten sonra olay yerine gelen sokak sakini Mehmet Garip, “Önce ‘Yapma’ diye bir ses duyduk, sonra sokağa indik ve kızı yere düşmüş halde gördük. dedi.

İKİNCİ ÖLÜM

Esenyurt’taki ikinci şüpheli ölüm ise, Zafer Mahallesi’nde lüks bir rezidansta meydana geldi. Nefise M. isimli kadın, rezidansın 7’nci katındaki dairesinin penceresinden düştü. Hastaneye kaldırılan Nefise M. kurtarılamadı. Nefise M.’nin pencereden sarkıp atladığı anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Mahallelinin linç etmek istediği taciz şüphelisi serbest bırakıldı