Esenyurt’ta elinde bıçakla sokaklarda gezerek 11 kişiyi yaralayan saldırgan yakalandı

Yayın tarihi: 22 Ocak 2024 Pazartesi 5:53 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi 7:23 pm

İstanbul Esenyurt’ta bir kişi, sokak sokak gezerek 11 kişiyi bıçakla yaraladı. İsminin Abdullah Ö. olduğu öğrenilen saldırganın evleri taşladığı ortaya çıktı. Abdullah Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bıçaklı bir saldırgan sokak sokak gezerek vatandaşlara saldırdı. Saldırıda 11 kişi yaralandı. Yaralıların olay yerlerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi, 1 yaralının tedavisi de ayakta tamamlandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2’si taburcu edildi. Geri kalan yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olay yerlerinde inceleme yapan polis ekipleri, henüz kimliği belirlenemeyen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Saldırganın bir kişiyi bıçakla yaraladığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İsminin Abdullah Ö. olduğu öğrenilen saldırganın evleri de taşladığı öğrenildi. Şahsın evleri taşlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

YAKALANDI

Abdullah Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (DHA-İHA)

Esenyurt’ta elinde bıçakla sokaklarda gezen saldırgan 11 kişiyi yaraladı

Gelinine bıçak çeken oğlunu öldürdü

Kaynak: TELE1