Esenler’de markette çocuğa cinsel istismarda bulunan sanık için 15 yıl hapis istemi

Yayın tarihi: 18 Aralık 2020 Cuma 11:05 am - Güncelleme: 18 Aralık 2020 Cuma 11:05 am

Esenler’de bir iş yerinde 11 yaşındaki S.D.’ye cinsel tacizde bulunan ve “çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklanan A.Ö’ye (47) 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

A.Ö. hakkında “On iki yaşından küçük mağdurun cinsel istismarı” suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede sanık A.Ö’nün 29 Kasım’da Esenler’de bulunan bir markete gittiği ve marketin içinde 11 yaşındaki mağdur çocuğa  cinsel istismarda bulunduğu belirtildi.

İddianamede sanığın  çocuğa 10 lira verdiği kaydedilerek cinsel istismar eylemini sürdürdüğü ve mağdur çocuğu market çıkışında beklediği ifade edildi. Çocuğun market çıkışında koşarak eve gittiği, korkusundan olayları kimseye söyleyemediği ve bir süre sonra market çalışanlarının kamera kayıtlarından durumu görüp polise ihbar etmesi üzerine olayın ortaya çıktığı belirtildi.

İddianamede sanık A.Ö’nün   mağduru istismar ettiğinin anlaşıldığı belirterek “On iki yaşından küçük mağdurun cinsel istismarı” 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. (DHA)