Eş bulmak için ilan verdi: Beni görücü usulü evlilikten kurtarın

Yayın tarihi: 6 Ocak 2022 Perşembe 10:37 am - Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe 10:37 am

İngiltere’de yaşayan bir kişi ailesinin görücü usulü ile bulacağı birisi ile evlenmek yerine kendisinin tanışıp evleneceği birisini bulabilmek için ilan panolarına reklam verdi.

Muhammed Malik isimli 29 yaşındaki bir kişinin İngiltere’de ilan panolarına verdiği ilanlar ülke genelinde gündem oldu. Malik, ailesinin bulacağı birisi ile evlenmek istemediği için Londra ve Birmingham şehirlerindeki çok sayıda reklam tabelasına ilan verdi.

Pakistan asıllı 29 yaşındaki Muhammed Malik, İngiltere’nin başkenti Londra ve Birmingham şehrinde yayınladığı ilanların üzerine fotoğrafının yanında, “Beni görücü usülü evlilikten kurtarın” mesajını yerleştirdi.

İNTERNET SİTESİ DE KURDU

Görücü usulü evlilik konseptine karşı olmadığını ancak evleneceği kişiyi bulmak için önce kendi başına çabalamak istediğini söyleyen Malik, internet sayfası da kurdu. “findmalikawife.com” (Malik’e bir eş bul) sayfasında Malik, kendisini tanıtmak için genel bilgilerin yanı sıra, nasıl biriyle evlenmek istediğini ve neden bu afiş yoluna gittiğini anlattı.

İnternet sitesinin bir kısmında ise “Benim için doğru kişi olduğunu mu düşünüyorsun? Buraya yaz ve bana kendinden bahset” ifadelerine yer verilerek, Malik ile evlenme niyetinde olabilecek kadınların iletişim kurmasına imkan tanıyacak bir alan tanımlandı.

“KADINLARDAN ÇOK SAYIDA MESAJ ALDIM”

Bir bankada çalışan Malik, reklam afişlerini billboardlara astığı Cumartesi gününden bu yana yüzlerce mesaj aldığını ve çok sayıda kadının ilanlara ilgi gösterdiğini belirtti. “Henüz bakacak vaktim olmadı. Bunun için zaman ayırmam gerekecek. Bu kısmı düşünememiştim” dedi.

14 Ocak tarihine kadar billboardlarda kalmaya devam edecek olan ilanlar konusunda ailesinden de destek alan Malik, yine de annesini ikna etmek için biraz çaba göstermek zorunda kaldığını söyledi. Malik, kendisi için ideal partnerin herhangi bir ulustan olabileceğini ancak Müslüman olması gerektiğini de ekledi.

Tanju Özcan zabıta çağırıp AKP’li üyeyi salondan attırdı