Erzurum’da bir genç küpe taktığı için dövülüp bıçaklandı

Yayın tarihi: 27 Eylül 2022 Salı 11:32 am - Güncelleme: 27 Eylül 2022 Salı 3:18 pm

Erzurum‘da 22 yaşındaki Mehmet G, arkadaşı ile yolda yürüdüğü sırada iki kişi tarafından küpe taktığı için rahatsız edildi. Genç, tartıştığı kişiler tarafından dövüldükten sonra kalçasından bıçaklandı. 

Olay, 25 Eylül günü akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Yukarı Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Arkadaşı Enes K. ile yürüyen Mehmet G’nin yanına gelen iki kişi, küpe taktığı için sataştı. Taraflar arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüphelilerden biri, Mehmet G’yi kalçasından bıçakladı, diğeri ise iki arkadaşa sopayla vurdu. Şüpheliler kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mehmet G. ve Enes K., ilk müdahalelerinin ardından Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay yerinde Mehmet G’nin başındaki polis, bıçaklanma sebebinin ‘küpe taktığı’ için gerçekleştiğin belirtti. 

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerde, kırmızı montlu şüphelinin bıçaklama olayını gerçekleştirdiği, yanındaki açık kahverengi gömlekli kişinin ise sopa ile vurduğu tespit edildi. Şüphelilerin 17 yaşlarındaki Emrah C. ile Can B. olduğu saptandı. Polis, iki şüpheliyi Çaykara Caddesi’nde bir kafede yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında olayda kullandıkları bıçak da ele geçirildi.

Emrah C. ile Can B.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Eğlence mekanında hesap ödemediği iddia edilen kişi tekme tokat dövüldü