Erzurum’da ambulans ile otomobil çarpıştı! 4 ölü, 1 yaralı

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2024 Salı 9:27 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2024 Salı 9:27 am

Erzurum’un Oltu ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Korkunç kaza saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Saat 02.00’de Oltu’dan Erzurum’a hasta götürdükten sonra geri dönen Fatih Karadeniz yönetimindeki ambulans ile Feyzullah İyisoy’un kullandığı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada ambulans sürücüsü Fatih Karadeniz ile hemşire Asiye Kaya, hafif ticari aracın sürücüsü Feyzullah İyisoy ile Nacihan İyisoy olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansta görevli ikinci hemşire Netice Altınok ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, trafik polisi ve sağlık ekibi ile itfaiye görevlisi sevk edildi. Ağır yaralı olduğu belirlenen hemşire Netice Altınok, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ambulansla Erzurum’a sevk edildi. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araçta sıkışarak hayatını kaybeden Feyzullah İyisoy ile Nacihan İyisoy’un cenazeleri ekiplerin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: DHA