Ersun Yanal’dan 1 milyon dolarlık istek!

Yayın tarihi: 31 Aralık 2018 Pazartesi 6:58 am - Güncelleme: 31 Aralık 2018 Pazartesi 6:58 am

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, devre arası kampının yapılacağı Belek’e, Samandıra Tesisleri’nde yer alan 1 milyon Dolar değerindeki üst sınıf kondisyon aletlerinin götürülmesini istedi.

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Fenerbahçe’de teknik heyet takımı ikinci yarıya hazırlamak için harıl harıl çalışıyor.

Devre arası kampını Antalya’da geçirecek olan sarı lacivertlilerde, fizik ve taktik çalışmalarının takımın yol haritasını belirleyeceğini düşünen Ersun Yanal ve ekibi önemli bir karar aldı.

Milliyet’te yer alan habere göre, 5 sene önce alınan ve toplam değeri 1 milyon Dolar olan tüm antrenman ekipmanları Samandıra Can Bartu Tesisleri’nden alınıp Antalya Belek’te kamp yapılacak otele götürülecek.

10 GÜNLÜK KRİTİK KAMP

Tesislerdeki üst düzey kondisyon aletlerinin yanı sıra bilgisiyar sistemleri yılbaşından sonra yola çıkacak.

Futbolcular, 3 Ocak’ta kampta yapacakları ilk antrenmanda Samandıra’daki teknik imkanların tamamından Antalya’da da faydalanacak. Özellikle takımın kondisyon seviyesinin artması için bu taşınma işlemi büyük önem taşıyor.

Sarı-lacivertli teknik heyet henüz takıma tam olarak müdahale edemedi. Göreve geldikten sonra sadece takımı toparlamaya çalıştıklarını ifade eden Ersun Yanal, Antalya kampıyla birlikte kendi çalışma planlarına göre harekete geçeceklerini ifade etti.

2 Ocak’ta Samandıra’da toplanacak olan Fenerbahçeli oyuncular ertesi gün Antalya’ya geçecek ve 12 Ocak’a kadar burada kamp yapacak. Bu 10 günlük süreç takımın geleceği için büyük önem taşıyor. Teknik heyet oyuncuların yeniden kenetlenmesi adına yoğun fiziksel ve mental çalışmalar yaptırmayı planlıyor.