Ersin Düzen’den kendisi hakkında “400 bin TL TRT’den, 100 bin TL de TFF’den alıyor” diyen Altaylı’ya sert yanıt

Yayın tarihi: 22 Eylül 2020 Salı 8:33 am - Güncelleme: 22 Eylül 2020 Salı 8:33 am

Ersin Düzen, kendisi hakkında ”Günahını almayayım ama böyle böyle deniyor: Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT’den, 100 bin TL de TFF’den alıyor” diyen Fatih Altaylı’ya yanıt verdi. Düzen, “500 bin lira aldığımı ispatla hiçbir ekrana çıkmam” dedi.

Bloomberg’de yayınlanan programda konuşan HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, ”Günahını almayayım ama böyle böyle deniyor. Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT’den, 100 bin TL de TFF’den alıyor. Rıdvan Dilmen’in söylediklerinin yüzde 95’i doğrudur, yüzde 5’ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen’in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım” diye konuştu.

“EĞER İSPATLAYAMAZSAN NE YAPACAKSIN?”

Ersin Düzen ise, kendisinin aldığı maaş hakkında iddialarda bulunan Fatih Altaylı’ya sert yanıt verdi. Düzen, Altay’lıyı iddiasını ispatlamaya davet ederek, “Fatih Altaylı benim için ayda TRT’den 400 bin TL, TFF’den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?” dedi.

Açıklamalarının kariyerinin noktalamasına neden olabileceğini vurgulayan Düzen, “Ben namusumla, lekem olmadan yaşadım bu ülkede. Burama geldi! Sürekli insanlar birbirine iftira atıyor. Meslek kariyerim sona erecek olsa bile bu konuşmayı yaptım. Bende yürek var! Çünkü benim alnım açık. Hadi bakalım iftirayı ispatlayamazsınız siz ne yapacaksınız?” ifadesini kullandı ve daha sonra moderatörlüğünü üstlendiği programı erkenden bitirdi.

“500 BİNİN ONDA BİRİ”

Düzen ayrıca, söylenildiği gibi 500 bin TL değil, bu rakamın onda biri kadar para aldığını ifade etti.

İbrahim Seten’den Rasim Ozan’a, Rıdvan Dilmen bombaladı!