Erman Toroğlu’nun sözlerine Eşref Hamamcıoğlu’ndan yanıt

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 6:18 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 6:19 pm

Erman Toroğlu, Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu’nun bu hafta bir yemek verdiğini ancak hesabı gelenlere ödettiğini söyledi. Hamamcıoğlu, uydurma haberleri şaşkınlıkla takip ettiğini söyleyerek yanıt verdi.

A Spor’da yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray’ın başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Torrent’in tazminatı için resmi açıklama!

Eşref Hamamcıoğlu’nun yemek verdiğini ve gelenlere hesabı ödettiğini öne süren Erman Toroğlu, “Rahmetli Başkana omuz atan başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, bu hafta bir yemek veriyor. Yemeğe çağırırsan hesabı sen ödersin değil mi? Yemekten çıkarken hesabı sen, sen, sen hesabı verin diyor. Bu adam Galatasaray’a başkan olacak…” ifadelerini kullandı.

‘ŞAŞKINLIKLA TAKİP EDİYORUM’

Erman Toroğlu’nun iddiasına Eşref Hamamcıoğlu’ndan yanıt gecikmedi.

Eşref Hamamcıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Havuz medyasının ve onun emrindeki spor yazarlarının bizden çekinmelerini ve hakkımda her gün yeni bir uydurma haber üretmelerini şaşkınlıkla takip ediyorum. Bu yalan haberlerin kime fayda sağlayacağını Galatasaray camiası değerlendirip 30 Nisan’da doğru kararı verecektir.” dedi.

Galatasaray Üyesi Deniz Gün Enön hesabı Eşref Hamamcıoğlu’nun ödediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Eşref Başkanın bizi,ekip arkadaşlarımız ve eşlerimizle birlikte davet ettiği yemek, yazılanın tersine, başkanın kendisi tarafından karşılanmıştır. Kasıtlı algı operasyonu yapmak kimin işine geliyor acaba?”