Erman Toroğlu: Bu tebligata ağzımı bantladım

Yayın tarihi: 7 Temmuz 2022 Perşembe 9:43 am - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 9:44 am

Erman Toroğlu, Şenol Güneş‘in kitabıyla tebligatına köşesinden fotoğrafla tepki gösterdi. Toroğlu, Güneş’in açtığı davanın detaylarını da yazdı.

Eski A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nun “Oynadım, Oynattım, Oynat Bakalım” isimli kitabında kendisiyle ilgili yöneltilen “şike” suçlaması sebebiyle Toroğlu’na dava açtı.

‘TAZMİNAT İSTEMİYOR HALBUKİ PARAYI ÇOK SEVER’

Sabah gazetesindeki köşesinde ağzı bantlı fotoğrafını paylaşan Güneş, davanın detaylarını şöyle aktardı: “Kitabım çıkalı 2 ay oluyor… Bakalım kaç kişi mahkemeye verecek diye bekledim. Önce Şenol Güneş’ten ses geldi. Yalnız istekleri çok enteresan. Benden tazminat talep etmiyor, 3 kuruşluk dava açmış. Halbuki Şenol Güneş parayı çok sever. Bunu ben değil bütün Trabzon alemi söyler, çalıştığı eski başkanlar da dahil. Şenol Güneş avukatlarıyla bana bir tebligat yaptı. İlk istekleri kitabın toplattırılması… İkinci istekleri daha da enteresan; kitabın Şenol Güneş bölümünün her yerde konuşulmasının yasaklanması…

Erman Toroğlu’ndan Şenol Güneş’e şoke eden ‘şike’ suçlaması

‘NE İLGİNÇ DEĞİL Mİ?’

Ne ilginç değil mi? Bazı şeyleri yapacaksın sonra da karşı tarafı ‘konuşma’ diye kilitleyeceksin. Bu tebligatı alır almaz doğru elektrik malzemeleri satan bir dükkana gittim ve fotoğrafta görüldüğü gibi ağzımı bantladım. Bakarsınız Şenol Güneş televizyonlara çıkmamı da engeller… Veya daha üst mahkemelerden benim toplum içinde gezmemi yasaklayabilir. Bekleyelim görelim… Allah’tan bazı şeyleri gözlerimiz görüyor. Ama insanların bir kısmı gözleriyle gördüklerini dilleriyle anlatamıyorlar. Ben anlatan biriyim ne yapabilirim ki!”

YAZININ TAMAMI

Şenol Güneş kendisine ‘şike’ suçlaması yapan Toroğlu’nu mahkemeye verdi