Erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan kadın: Dur yapma diye yalvardım

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2022 Salı 5:21 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2022 Salı 9:37 pm

Elazığ’da Sinan Bulut isimli erkek tarafından bıçaklanıp darbedilen 25 yaşındaki Dilan T. yaşananları anlattı. Mağdur kadın saldırganın kendisine “Bu evden sağ çıkmayacaksın” dediğini ifade etti.

Yenimahalle’de anestezi doktoru erkek arkadaşı  Sinan Bulut tarafından kol, bacak ve sırt bölgesinden bıçaklanıp, aldığı darbeler sonucu vücudunda morartı oluşan Dilan T. tedavi gördüğü Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde yaşadıklarını anlattı. S.B ile 6 aydır arkadaş olduklarını belirten Dilan T, evde aralarında kıskançlık nedeniyle yaşanan tartışma sonrası S.B’nin mutfaktaki bıçağı alarak kendisini sırtından bıçakladığını söyledi.

“ÖLMEMEK İÇİN SAKİN KALMAM GEREKİYORDU”

Kendisine “Dur, yapma. Sırtım kanıyor” dediğini ancak buna rağmen şiddetin devam ettiğini öne süren Dilan T, olayı şöyle anlattı:

Sol gözüme yumruk attı sonra beni sürükleyerek pencerenin kenarına götürdü. Beni 11. kattan aşağı atmakla tehdit etti. Sonra kafamı tuttuğum peteğe vurdu. Daha sonra bıçağı boynuma dayayarak ‘Sen bu evden sağ çıkmayacaksın’ dedi, ona yapmaması için yalvarmaya devam ettim. Ölmemek için sakin kalmam gerekiyordu. “Benim için değmez cezaevine girersin” dedim. Boğazımı sıkmaya başladı, ben de karnına tekme attım. Sonra bir fırsatı bulup evden kaçtım. Komşular zaten benim çığlıklarımı duymuşlardı, hepsi kapının önündeydi, ben direkt komşunun dairesine girdim. ‘Polisi, ambulansı arayın yaralıyım, bana şiddet uyguladı’ diye yalvardım. Sağ olsunlar polisi aramışlardı zaten, polis çok geçmeden geldi

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde 3 gündür tedavisinin devam ettiğini aktaran Dilan T, “Kadınlar yaşadıkları böyle olayların duyulmasından utanıyor ya da çekiniyor. Burada utanacak kişiler bizler değiliz, bunu yapan canilerin utanmaları gerekiyor, onları ifşa etmemiz gerekiyor. Bütün kadınlara bu durumlara sessiz kalmamalarını öneriyorum, her zaman dik ve güçlü durmalarını istiyorum” diye konuştu.

Bu arada olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli S.B’nin de emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutu.

Sakarya’da genç kadını öldüresiye döven erkek: Ne yaptığımı bilmeden saldırdım