Erkek arkadaşı ile görüşen kızı öldüresiye dövüp, kameraya aldırdı!

Yayın tarihi: 1 Nisan 2022 Cuma 3:14 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 3:16 pm

Antalya’nın Manavgat ilçesinde erkek arkadaşıyla görüştüğünü öne sürdüğü Ş.G. adlı kadını tekme tokat dövüp, o anları da 4 arkadaşına çektiren K.E. ile yanındaki Ö.A., H.Ç. ile M.A. yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Duraliler Ulukapı Mahallesi, Şavlak mevkisinde meydana geldi. K.E., erkek arkadaşı ile görüşen Ş.G. ile konuşmak için zeytin bahçesinde buluştu. Çıkan kavgada K.E., Ş.G.’yi tokatlayıp, tekmeledikten sonra yerde sürükledi, defalarca karnına ve kafasına vurdu. K.E. ile gelen 4 arkadaşı da Ş.G.’nin dövüldüğü anları, cep telefonu kamerasıyla kaydetti. K.E. daha sonra görüntüleri, sosyal medya hesabından paylaştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ş.G.’nin şikayetinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, K.E., Ö.A., H.Ç. ve M.A.’yı gözaltına aldı. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Kavgaya karıştığı belirlenen E.D.’nin ise arandığı belirtildi.

ADLİYE ÇIKIŞI GÜLEREK POZ VERDİ

Olaya karıştığı iddia edilen E.D.’nin de arandığı bildirildi. Olayla ilgili yakalanan 4 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi’ne sevk edildi. K.E.’nin adliyeye sevki sırasında gülmesi ise dikkat çekti.