Erkan Petekkaya’dan Ahmet Hakan açıklaması: Alkol muhabbeti yüzünden oldu

Yayın tarihi: 27 Aralık 2018 Perşembe 6:23 am - Güncelleme: 27 Aralık 2018 Perşembe 6:23 am

Oyuncu Erkan Petekkaya, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a küfür ettiği yönündeki iddiayı doğruladı. Petekkaya, “Bundan sonra ben ne söylesem polemik olur” dedi.

Petekkaya, “Ahmet Hakan’la aranızda ne geçti? Gerçekten küfür ettiniz mi?” sorusuna “Ben 4-5 gün oldu marka ödüllerine gittim. Lezzet ödülü aldık. Orada magazinci arkadaşlar haklı olarak sordular. Ben meslek hayatımda bir türlü susmayı bilemedim” yanıtını verdi.
Petekkaya, şöyle devam etti:

— Bugün bundan sonra susacağım ve konuşmayacağım dedim. Bugün ben bu konuyu kapatıyorum. Ne kendimi ne de başkalarını üzmek istemiyorum. Ben ne söylersem bundan sonra polemik olur. Gerek yok konuşmaya, gerçekten gerek yok. Üzüldüm, yeniden niye üzülelim ki. O işler röportajda alkol muhabbeti yüzünden oldu. Başıma ne geliyorsa röportajlardan geliyor. Her şey güzel olsun. Her şey saygılı, sevgili olsun dünyada. Ben kindar bir insan değilim. Benim hiçbir zaman hiçbir insana kinim olmadı. Bana kazık atanlara da olmadı. Geçer benim sinirim. Ahmet Abi için geçerli değil sadece, bütün insanlara böyle.

‘BANA KÖTÜLÜK YAPILINCA ÇOK ÜZÜLDÜM’

Oyuncu Erkan Petekkaya, ünlü olmanın ve çok paranın asla dengesini bozmadığını söyledi. Ancak bazı şeyleri herkesin gözünün önünde yaşamasının hata olduğunu, sinirlendiği zaman çok yanlış cevaplar verdiğini vurgulayan Petekkaya, “Bana kötülük yapılınca çok üzüldüm, çok üzülünce sinirlendim. Canım yandığında öfkemi kontrol edemedim. Bundan sonra geçmişimden ders alarak daha güzel, daha pozitif bir hayat yaşamaya çalışacağım. Kendimi de hatalarımı da herkesi affedeceğim. Çünkü ben de ailem de dostlarım da çok yoruldu” dedi.