Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum alnımızın teri orada yatıyor

Yayın tarihi: 31 Ocak 2023 Salı 5:45 pm - Güncelleme: 31 Ocak 2023 Salı 5:46 pm

Rol aldığı bir dizide ücretini alamadığını iddia ederek Endemol Medya isimli şirkete dava açan Erkan Petekkaya, “Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor” dedi.

Rol aldığı bir dizide oyunculuk ücreti ile dizinin yurtdışı gelirinden payına düşen yüzde 5’lik ücreti alamadığını öne sürerek Endemol Medya Şirketi’nden şikayetçi olan oyuncu Erkan Petekkaya’nın davasına bugün devam edildi.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada, davacı Erkan Petekkaya ile avukatı Bülent Höke hazır bulundu. Duruşmada davalı Endemol Medya Şirketi’ni ise avukatı temsil etti.

“ÇOK MAĞDUR OLDUM’’

Erkan Petekkaya, duruşmada ‘‘Uzun yıllardır uğraşıyoruz bu davayla, çok mağdur oldum. Uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor’’ dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme, bilirkişi raporunu inceleyip beyanda bulunmaları için taraf avukatlarına süre vererek duruşmayı erteledi.

“13 MİLYON CİVARI ALACAĞIMIZ VAR DİYEBİLİRİM”

Duruşmanın ardından açıklama yapan Petekkaya’nın avukatı Bülent Höke, “Erkan Bey’in yaklaşık 10 milyon civarı bir alacağı var. 2010 yılından beri alacak davalarını açtık, devam ediyor. Bu da davalarından bir tanesi. Süreci takip ediyoruz, sonuçlandığında göreceğiz. 12, 13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya’dan ‘kalp krizi geçirdi’ iddialarına videolu cevap