Erkan Petekkaya ateş püskürdü

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2021 Perşembe 3:18 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2021 Perşembe 3:18 pm

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini hayat veren ancak diziyle yollarını ayıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medyada gördüğü paylaşım sonrasında ateş püskürdü.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medyada gördüğü bir paylaşımı kendi sosyal medya hesabında yayınlayarak adeta ateş püskürdü.

tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren daha sonra ise yaşanan bir olaydan sonra diziyle yollarını ayıran Erkan Petekkaya, sosyal medyada gördüğü paylaşım sonrası aynı paylaşımı kendi hesabında paylaşarak ateş püskürdü.

İSYAN ETMİŞTİ

tv8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde ‘En İyi Çıkış’ ödülü ‘Peşimde’ şarkısıyla Kerimcan Durmaz’a verilmiş, Erkan Petekkaya ise bu duruma tepki göstermişti. ‘Kırmızı Oda’ dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğini görünce Instagram hesabından TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’ya da tepki gösterdi. Durmaz’ın uçaktaki müstehcen görüntüsünü hatırlatan Petekkaya, “Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra ise paylaşımını silmişti.

HABERLERE TEPKİ

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım ise Ünlü oyuncuyu çileden çıkardı. Paylaşımda “Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu” ifadelerini gören Erkan Petekkaya çıldırdı.

Paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabında yayınlayan Erkan Petekkaya fotoğrafın altına, “Ben hiç bir yerden kovulmadım !!!!!!!!! Ahlaksız haberciler terbiyesizligin son noktaları ünlü olmak isteyen zavallıılar .ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar .yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edecegim Allah belanızı versin bu yaptıgınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları.yeter ne Acunu ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin .zavallılar gidin akıllı projeler üretin dümbelekler .yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum .hayırlısıyla .Allah yüreginize iyilik versin” dedi.