Erkan Petekkaya alkol sorununu ilk kez açıkladı

Yayın tarihi: 17 Şubat 2022 Perşembe 7:58 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2022 Perşembe 7:58 pm

‘Kırmızı Oda’ dizisinde ‘Sadi’ karakterini canlandıran oyuncu Erkan Petekkaya, Bloomberg HT’de ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programına konuk oldu. Alkol sorunuyla ilgili itirafıyla şaşırtan Petekkaya, Rusya’daki ilginç hikayesini de anlattı.

Oyuncu Erkan Petekkaya, hakkında çıkan ‘öfke kontrolü ve alkol sorunu’ iddialarıyla ilgili konuştu. Geçmişte hataları olduğunu belirten Petekkaya, “Aslında yok ama benim için ‘Öfke kontrol sorunu var’ diyorlar. Ben birine, ‘Haydi canım’ desem büyütüyorlar. Aslında kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. İçki içtim biraz, hatalarım ondan oldu” dedi.

Kırmızı Oda bitince Acun harekete geçti! İki dizi yolda

“TEDAVİ İÇİN RUSYA’YA GİTTİM”

Bir dönem sağlık ve arınmak için Hindistan’a gittiğini dile getiren sanatçı, “21 gün kaldım. Kolestrol, şeker, yüksek tansiyon… Hepsini hallettiler. Alkol sorunu için Rusya’ya gittim” ifadelerini kullandı. Petekkaya, “Bir doktor iğne yaptı. ‘Bu iğneden sonra 24 saat uyuyacaksın, bir daha hiç içmek istemeyeceksin’ dedi. ‘Bunun için geldim, yap’ dedim. Gerçekten iğneden sonra 24 saat uyudum ve uyandıktan sonra hiç içki istemedim. Altı ay sürdü” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, “Bahamalar’a tatile gittim. Okyanusun kenarında su içiyordum. Eskiden galonla içerdim, şimdi üç duble içsem hiçbir şey hatırlamıyorum. İçimden şeytan çıkıyor. Hiç söylemediğim şeyler çıkıyor ağzımdan. Rusya’daki o iğneyle beynimi yaktılar” itirafında bulundu.

Ahmet Hakan ile Ersan Şen geriliminde yeni gelişme