Erk Acarer Sedat Peker’in Sezgin Baran Korkmaz ve seçim planını açıkladı

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2022 Salı 10:29 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 1:53 am

TELE1’de Tuba Emlek’in sunduğu Mercek programında Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’ye iadesi ve dava süreci hakkında konuşuldu. Gazeteci Erk Acarer SBK’nın elindeki donelerin Sedat Peker‘in de elinde olabileceğini söylerken Peker’in seçim dönemine kadar sessiz kalacağını açıkladı.

 

TELE1’de yayınlanan Mercek programında Tuba Emlek’in konukları eski CHP Milletvekili İlhan Cihaner, hukukçu Ruşen Gültekin, gazeteci Erk Acarer, gazeteci Mehmet Ali Güller ve eski Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker oldu.

AKP’liler İstanbul Sözleşmesi’ni nasıl kutlamıştı? Ruşen Gültekin tek tek saydı

Gazeteci Erk Acerer suç örgütü lideri Sedat Peker’in Sezgin Baran Korkmaz hamlesini açıklarken, Korkmaz’ın artık itirafçı olacağını söyledi. Erk Acarer bu davaya artık Sezgin Baran Korkmaz davası olarak bakılamayacağını söyleyerek operasyonun arkasındaki silah kaçakçılığı meselesine de dikkat çekti.

“SEDAT PEKER’İN ELİNDE DE OLABİLİR”

Gazeteci Erk Acerer Sezgin Baran Korkmaz’ın elinde olan donelerin bazılarının suç örgütü lideri Sedat Peker’in de elinde olduğunu düşündüğünü söyledi. Erk Acarer Sedat Peker’in seçime kadar yeni bir paylaşım yapmak yerine elindeki dosyaları tasnif edeceğini ve belki de seçime yakınlaşınca tüm bunları ortaya koyacağını söyledi.

Sedat Peker’den ‘Demirören’ iddiaları